Chestionare auto DGPCI actualizate 2024, OFICIALE, pentru categoria A, B, C, D, E si Redobandire

Pasul 4 este cel mai important pas pe care trebuie sa-l parcurgi, insa nu inainte de a trece prin legislatie, indicatoare rutiere si prin mediul de invatare. Nu sari peste acesti pasi! Vor fi o baza solida pentru tine atunci cand vei incepe sa raspunzi la intrebarile contratimp. Aceste chestionare DGPCI online sunt actualizate permanent conform legislatiei in vigoare din 2024.

Aplicatia de teste DGPCI pusa la dispozitie de ChestionareAuto.ro este EXACT la fel cu cea de la examenul auto oficial. Ca si la politie, vei gasi si aici teste din categoria A, B, C, D, E si Redobandire ce contin o serie de intrebari aleatoare din categoria selectionata, ce trebuie rezolvate in timpi identici cu cei intalniti la examenul oficial. Invata in conditii identice cu cele de la sala, astfel vei fi mai relaxat si lipsit de emotii cand te vei afla in sala de examen.

Intrebarile gresite sunt insotite de explicatii clare si logice, ce le poti vedea la sfarsitul testelor. O medie de 2 ore pe zi petrecute pe acest portal iti vor garanta reusita la examen si mai mult de atat, te vor face un sofer desavarsit, care cunoaste regulile de circulatie si legislatia. Succes!
Evalueaza ChestionareAuto.ro
Sustine-ne!
Te intrebi daca intrebarile din testele de pe ChestionareAuto.ro sunt exact ca la examenul oficial? Vezi dovada ca avem intrebarile oficiale DGPCI
Arata-ne ca esti multumit de aplicatia noastra si sustine-ne cu o suma modica pentru a putea ramane un site gratuit. Ajuta ChestionareAuto.ro
Lasa parerea ta despre informatiile din aceasta pagina! (10 comentarii)

15-05-2024
ioan

atrebarile(si explicarea celor cu raspuns gresit), te ajuta sa aprofundezi legea,lucru foarte util an trafic


12-05-2024
Manu

Sunt foarte bune! Mul?umesc pentru ajutorul acordat!


18-04-2023
Gheo

Sint întreb?ri cum sint la sala multumesc


26-02-2023
kocze gyongyi

ar trepuie sa tau zala dar nu pot sa fag mai mult de 23 24 25


05-11-2022
mariana costea

CEL MAI BUN SAIT ,recomand cu incredere .Aceleasi intrebari ca si sala.Felicitari .


02-11-2022
Silvia

Multumesc, am luat azi cu 25 pct.


19-02-2022
Florentina

Site-ul este foarte util.


12-09-2022
Cristinel Marin

Foarte bun Dar mai sint intrebari care nu le Poti gasi.Am luat sala in 3 minute La categoriaC. Am raspunde cu Ochii inchisi. Dar am avut 3 intrebari care am raspunde La 2 gresite La cele care nu au fost pe site.In rest foarte bun si 1000 La suta este capability. Parcurgeti medium de invatat e de cel putin20 de ori si luat I garantat la orice categories. Multumesc .


17-02-2022
Eugen

Foarte bine puse la puct , Logistica buna.Felicitari!


31-01-2022
Alexandru

Cel mai bun site! astazi am dat sala si am luat cu 24 din 26. Toate intrebarile au fost la fel cuvant cu cuvant. Recomand 100%. Daca faceti zilnic chestionare aici veti lua 100% sala din prima. Mult Succes!


13-01-2022
marius-dorinel tuca

Va recomand acest site cu foarte multa incredere.Este un pic mai greu dar trebuie sa stapaniti bine legislatia.Daca rezolvati chestionare usoare cu punctaj maxim nu rezolvati nimic.Va doresc mult succes tuturor!

Pentru un suplus de cunostinte si incredere, iti recomandam Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului de Conducere, doua carti cu recorduri in vanzari in ultimii ani, recomandate de instructori auto din intreaga tara. Prima te va ajuta sa intelegi legislatia rutiera si sa raspunzi mult mai usor la chestionarele DGPCI, iar a doua iti va evidentia tot ce trebuie sa faci si ce sa nu faci pentru o reusita garantata atat la sala cat si la oras. Suntem aici pentru a te face un sofer adevarat!