Codul Rutier actualizat 2024

Codul Rutier 2024 este reprezentat de totalitatea legilor existente in Romania care fac referire la utilizarea cailor publice pentru comunicare cum ar fi trotuarele autostrazile si soselele, de catre conducatorii auto, biciclisti, conducatorii de mopede si pietoni, alaturi de alte categorii de participanti la trafic.

De asemenea, Codul Rutier aduce in prim plan normele legislative in ceea ce priveste vehiculele, conducatorii vehiculelor, semnele rutiere, regulile de circulatie, infractiunile, contraventiile si defineste toate sanctiunile cu privire la nerespectarea regulilor. Legislatia rutiera se schimba de la an la an, prin urmare ChestionareAuto.ro va prezenta mereu versiunea actualizata din anul in curs.

Toti conducatorii auto si toate persoanele care vor sa obtina un permis de conducere pentru diferite categorii de vehicule trebuie sa cunoasca acest Cod. Din nefericire, continutul lui nu este foarte usor de inteles de oricine, fara o pregatire prealabila si formularile pot fi uneori greu de descifrat, motiv pentru care ajutorul dat de Codul Rutier Mura in Gura, un manual in care aceste notiuni sunt explicate pe intelesul tuturor, poate fi de nepretuit pentru reusita la examenul auto.

Lasa parerea ta despre informatiile din aceasta pagina! (1 comentarii)

28-11-2020
valeru

bun foarte buni