Chestionare auto DRPCIV actualizate 2020, OFICIALE, pentru categoria A, B, C, D, E si Redobandire

Pasul 4 este cel mai important pas pe care trebuie sa-l parcurgi, insa nu inainte de a trece prin legislatie, indicatoare rutiere si prin mediul de invatare. Nu sari peste acesti pasi! Vor fi o baza solida pentru tine atunci cand vei incepe sa raspunzi la intrebarile contratimp. Aceste chestionare DRPCIV online sunt actualizate permanent conform legislatiei in vigoare din 2020.

Aplicatia de teste DRPCIV pusa la dispozitie de ChestionareAuto.ro este EXACT la fel cu cea de la examenul auto oficial. Ca si la politie, vei gasi si aici teste din categoria A, B, C, D, E si Redobandire ce contin o serie de intrebari aleatoare din categoria selectionata, ce trebuie rezolvate in timpi identici cu cei intalniti la examenul oficial. Invata in conditii identice cu cele de la sala, astfel vei fi mai relaxat si lipsit de emotii cand te vei afla in sala de examen.

Intrebarile gresite sunt insotite de explicatii clare si logice, ce le poti vedea la sfarsitul testelor. O medie de 2 ore pe zi petrecute pe ChestionareAuto.ro iti vor garanta reusita la examen si mai mult de atat, te vor face un sofer desavarsit, care cunoaste regulile de circulatie si legislatia. Succes!
Evalueaza ChestionareAuto.ro
Sustine ChestionareAuto.ro
Te intrebi daca intrebarile din testele de pe ChestionareAuto.ro sunt exact ca la examenul oficial DRPCIV? Vezi dovada ca avem intrebarile oficiale DRPCIV
Arata-ne ca esti multumit de aplicatia noastra si sustine-ne cu o suma modica pentru a putea ramane un site gratuit. Ajuta ChestionareAuto.ro
Lasa parerea ta despre informatiile din aceasta pagina! (10 comentarii)

02-10-2020
Gabriel Dan

super site. multumesc celor care l au facut


05-08-2020
Neagoe Alina

Foarte bunt acest site


29-05-2020
BOTEA EMANUEL IONUT

FOARTE BUN ACEST SAIT


21-09-2020
maftei claudiu irimia

Buna ,imi poate spune si mi e cineva , cum ati procedat aici pe acest site... ati facut cont sau...


29-02-2020
marian

este bun saitul asta pentru cat E


13-02-2020
elena

foarte bun acest sait


02-02-2020
Balan catalin

Succes la chiestionare


27-01-2020
Asan emrah

Imi place acest site


23-01-2020
Alberto

Foarte bun acest site


05-01-2020
invinciblealin

super bun recomand tuturor


17-12-2019
Cîrstea Florin

Cel mai bun site de chestionare

Pentru un suplus de cunostinte si incredere, iti recomandam Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului de Conducere, doua carti cu recorduri in vanzari in ultimii ani, recomandate de instructori auto din intreaga tara. Prima te va ajuta sa intelegi legislatia rutiera si sa raspunzi mult mai usor la chestionarele drpciv, iar a doua iti va evidentia tot ce trebuie sa faci si ce sa nu faci pentru o reusita garantata atat la sala cat si la oras. ChestionareAuto.ro este aici pentru a te face un sofer adevarat!